Здоров'я

​Медичний чек-ап загального здоров'я пацієнта в Медичному центрі «Відновлення»

11 April 2019, 10:57

Профілактичне медичне обстеження часто називають чек-ап загального здоров'я пацієнта. Медичне обстеження допоможе виявити проблеми зі здоров'ям на ранній стадії, ще до появи симптомів, а також заспокоїти пацієнтів, які турбуються про своє здоров'я або спостерігають у себе «незрозумілі» симптоми.

Загальне медичне обстеження (чек-ап) рекомендується проходити кожний рік. Особливо тим пацієнтам, у яких є надлишкова вага, шкідливі звички або сімейна історія захворювань, такі як хвороби серця, рак або діабет. Чек-ап може допомогти виявити такі проблеми – високий кров'яний тиск або хвороби серця на ранній стадії. Пацієнти зможуть внести необхідні зміни в спосіб життя і звички, а при необхідності почати приймати ліки, попереджаючи подальший розвиток захворювань.

Чек-ап рекомендується всім, у кого є сумніви з приводу стану здоров'я або симптоми, які вимагають постійного моніторингу.

Ми запустили чек-ап загального здоров’я пацієнта, який включає аналіз крові на рівень цукру, холестерину, кардіограму, вимірювання тиску, росту та ваги пацієнта, детальне опитування та збір анамнезу, вимірювання маси вісцерального жиру та м’язової маси.

Чек-ап проводиться в одному кабінеті і триває близько години-півтори. Якщо у пацієнта є попередні аналізи та обстеження, це значно полегшить лікарю правильну постановку діагнозу та призначення подальшого лікування за необхідності.

За потреби лікар може призначити додаткові консультації вузьких спеціалістів та більш детальні обстеження.

Детальніше необхідну інформацію ви можете отримати у Медичному центрі «Відновлення» за адресою: вул. Любарська, 4, або за номерами телефонів: 0-800-305-860, (0412) 46-40-73.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Відновлення  
Матеріали по темі