Фоторепортаж

Віце-прем’єр на стадіоні «Полісся», посол Польщі у Житомирі та День космонавтики. Фото тижня

13 April 2019, 18:14

8 квітня віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, керманичі міста та області оглянули реконструкцію житомирського стадіону «Полісся». Фоторепортаж.

9 квітня наш фотокореспондент ловив «квітучі миттєвості» весни. Фоторепортаж.

10 квітня, у річницю Катинського злочину та Смоленської катастрофи, у Житомир із візитом прибув посол Республіки Польща в Україні Бартош Ціхоцкі. Він ознайомився з «польськими місцями» нашого міста, зокрема, разом з делегацією відвідав польський цвинтар, розташований у західній частині Житомира на пагорбах Кам’янки. Фоторепортаж.

11 квітня наш фотокореспондент спостерігав, як тренується житомирська дівчача футбольна команда. Фоторепортаж.

12 квітня відбулося позачергове засідання виконкому Житомирської міської ради, під час якого було прийняте рішення про закінчення опалювального сезону 15 квітня. А от питання про перевезення пільговиків та пенсіонерів у громадському транспорті члени виконкому так і не розглянули.

12 квітня у Житомирі відзначили День космонавтики, зокрема, вшанували конструктора Сергія Корольова, поклавши квіти до пам’ятника вченому. Участь у заході брали школярі, одягнені у костюми-«скафандри». Фоторепортаж.

12 квітня житомирський ФК «Полісся» приймав ФСК «Буковина» (Чернівці). Матч відбувся на стадіоні «Княжа-Арена» у селі Щасливому на Київщині. Матч видався насиченим емоційними моментами. Фоторепортаж.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фото тижня квітень  
Матеріали по темі