Політика

Житомирська ОВК за вихідні набрала необхідну кількість членів дільничних комісій

15 April 2019, 09:46

Окружна виборча комісія територіального округу №62 (Житомир) добрала 373 кандидати у члени дільничних комісій, що дозволить забезпечити роботу всіх 106 дільниць.

Про це 15 квітня в коментарі Житомир.info повідомив голова ОВК Анатолій Лейко, який представляє кандидата Петра Порошенка.

«За поданням членів (окружної) комісії набрана необхідна кількість членів дільничних комісій, яких не вистачало, і вони будуть членами комісії від ОВК. У Житомирі жодного вільного місця в дільничних комісія не буде», - розповів Анатолій Лейко.

За його словами, реєструвалися членами ДВК люди різного віку – від 1934 року народження до 2000 року народження, були пенсіонери, була й молодь. Лейко також наголосив, що у разі відмови людини працювати в ДВК, буде проведена заміна.

«У нас є певний запас (кандидатур) і якщо це член комісії від одного з кандидатів, то штаби цих кандидатів, довірена особа, подають від себе», - пояснив голова ОВК.

Нагадаємо, до 12 квітня (включно) від кандидатів у президенти мали подати кандидатури до складу ДВК Житомира – по 797 від кожного, але від Порошенка дали лише 424 і ОВК до 15 квітня (дата формування дільничних комісій) мала набрати ще 373 особи.

Як повідомляв Житомир.info, в інтерв’ю 5 квітня 2019 року секретар житомирської ОВК №62 Тамара Яремчук прогнозувала проблеми з формування дільничних виборчих комісій на другий тур виборів президента, який відбудеться 21 квітня 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори ОВК ДВК  
Матеріали по темі