Місто

Житомирський картонний комбінат разом із мешканцями району влаштував толоку в лісі

15 April 2019, 14:00

Житомирський картонний комбінат влаштував весняну толоку. Разом із мешканцями мікрорайону працівники ЖКК висадили кілька десятків саджанців та прибирали ліс поблизу житлових будинків від аварійних дерев та сміття.

Партнерами в організації толоки «За чистий Житомир» виступила міжнародна організація «Let's do it, Ukraine». Організатори розповідають, що такі ініціативи проводять на постійній основі, адже ліс потребує догляду.


«Проблем у цьому лісі багато, в першу чергу, це повалені дерева. Цю проблему треба вирішувати, а зробити це жителям району самостійно важко, тому що дерева падають майже щодня. Це більш масштабна проблема, але за допомогою звичайних людей ми можемо зробити хоч щось, прибрати те, що впало, сміття, яке кидають жителі району. Такі заходи є певним тестом на зрілість суспільства, чи готові вони брати на себе відповідальність, а не чекати, коли це зробити за них хтось інший», – розповідає комерційний директор ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Вадим Ліскі.

Толоку підтримали працівники садочку №3, який знаходиться біля самісінького лісу.

«Вирішили приєднатися, тому що у нас неодноразово вже падали сосни, буквально на територію нашого садочку. Нам із тяжкістю вдавалося ліквідувати наслідки цих аварій, тому ми дуже задоволені пропозицією ЖКК, наших «шефів», які вирішили допомогти прибрати ці аварійні дерева», – каже завідуюча Житомирським ДНЗ №3 Наталія Лопатюк.

Закінчили толоку розважальною програмою з аніматорами, призами та веселощами для наймолодших учасників прибирання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі