Місто

У Житомирі опалювальний сезон продовжили через погіршення погодних умов

15 April 2019, 14:47

У Житомирі через погіршення погодних умов продовжили опалювальний сезон до 22 квітня.

Таке рішення ухвалили 15 квітня на терміновому позачерговому засіданні міськвиконкому: всі 15 присутніх членів виконкому проголосували «за» (всього у складі виконкому 25 осіб).

«Зараз по прогнозам вночі «мінус» і ще кілька днів буде +5. На минулому виконкомі ми сподівалися, що температура підвищиться, але цього не сталося. У нас є ще ліміти на 7 днів, тому щоб не вимикати садочки та школи, пропонуємо: «враховуючи погіршення погодних умов, згідно санітарних норм, внести зміни до рішення від 12.04 і завершити 22 квітня опалювальний сезон», - сказав перед голосуванням мер Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, на позачерговому засіданні міськвиконкому 12 квітня одноголосно було підтримане рішення про завершення опалювального сезону в Житомирі з 15 квітня, хоча синоптики попереджали, що на початку нового робочого тижня, тобто 15 квітня, нічна температура повітря може опуститися нижче нуля.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі опалювальний сезон 2018-2019 планували завершити 8 квітня. Проте 5 квітня заступник міського голови Сергій Кондратюк повідомив, що температурний режим не дозволяє цього зробити. 11 квітня Сергій Кондратюк констатував, що температурні показники у місті нестійкі, і питання опалення розглядатиметься на виконкомі 12 квітня. Станом на 11 квітня опалювальний сезон завершили в містах Новоград-Волинський, Малин та Коростень Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком опалення тепло  
Матеріали по темі