Суспільство

У Житомирі відкрили виставку-музей СБУ

22 March 2007, 18:30

22 березня в Житомирі відбулось відкриття виставки-музею Управління Служби безпеки України в Житомирській області та урочисте зібрання, присвячені 15-й річниці СБУ.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації

У музеї розміщені стенди, які відображають історію Управління СБУ в Житомирській області, зокрема: “Створення Волинського ГУПЧК” (містить інформацію про історію створення органу від Волинського ГУПЧК до теперешнього часу), “Шпигунські пристрасті” (експонати та фотокартки про діяльність органу з протидії шпигунській діяльності іноземних держав проти України), “Велика Вітчизняна війна”, “Голодомор 1932-1933 років на Житомирщині”, “Біль не має кордонів”, “Пам’ять зберігає покоління”, “Наші будні”.

У відкритті музею взяли участь голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Павленко, заступник голови обласної ради Петро Рудницький, Житомирський міський голова Віра Шелудченко, керівники силових структур області.

Цього ж дня в приміщенні обласного музично-драматичного театру ім. І.Кочерги відбулось урочисте зібрання, присвячене Дню Служби безпеки України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі