Події

У Житомирі затримали чоловіка, якого поліція Чехії розшукувала за розкрадання в особливо великих розмірах

16 April 2019, 11:32

У Житомирській області поліцейські затримали іноземця, розшукуваного за розкрадання в особливо великих розмірах.

Про це 16 квітня повідомив департамент комунікації Національної поліції України.

Чоловіка розшукувала поліція Чехії. Майже десять років він переховувався на території України.

«Оперативники карного розшуку поліції в Житомирській області затримали громадянина Чехії, який з 2017 року перебував у міжнародному розшуку. У себе на батьківщині 56-річний чоловік розшукувався за скоєння злочину, передбаченого статтею 248 Кримінального кодексу Республіки Чехії (Розкрадання в особливо великих розмірах). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років», – йдеться у повідомленні.

Вже встановлено, що з 2009 року іноземець переховувався на території України. Наразі вирішується питання щодо обрання відносно розшукуваного запобіжного заходу з метою подальшої екстрадиції.

У департаменті комунікації Національної поліції України в коментарі Житомир.info уточнили, що чоловіка затримали в Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 9 квітня 2019 року прес-служба ГУНП у Житомирській області інформувала про затримання двох іноземців, які перебували у міжнародному розшуку. Зокрема, в обласному центрі за порушення ПДР зупинили водія-кавказця. З’ясувалося, що чоловік розшукувався правоохоронцями Італії за вчинення на її території тяжкого злочину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук Інтерпол міжнародний розшук  
Матеріали по темі