Здоров'я

У райцентрі Житомирської області через кір серед учнів та вчителів на карантин закрили гімназію

16 April 2019, 11:58

15 квітня відбулось позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олевської РДА. На ньому було розглянуте одне питання – тимчасове призупинення навчального процесу Олевської гімназії.

Про це 16 квітня 2019 року інформує сайт Олевської ОТГ.

До начальника відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради Валерія Левченка надійшло звернення від директора Олевської гімназії Євгенія Рябого з проханням підняти на відповідній комісії питання про можливість карантину у класах, в яких виявлені учні хворі на кір.

«Було вирішено рекомендувати голові Олевської міської ради Олегу Омельчуку та начальнику відділу освіти, молоді та спорту Валерію Левченку призупинити навчально-виховний процес в Олевській гімназії з 16 по 26 квітня 2019 року у зв’язку з виявленням випадків захворювання на кір серед учнів та вчителів», - йдеться у повідомленні.

У прес-службі Житомирської ОДА 16 квітня Житомир.info уточнили, що у гімназії було зафіксовано 4 випадки захворюваності на кір: 3 дітей і 1 дорослий.

У свою чергу, Олевський міжрайонний відділ Державної установи «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» рекомендує, окрім ізоляції класу від іншого колективу, заборонити приймати не щеплених осіб і осіб без довідки про щеплення про перенесене захворювання на кір на термін ізоляції.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 4 квітня з початку 2019 року в Житомирській області зареєстровано 1180 випадків на кір, в тому числі серед дітей – 604, серед дорослих – 576.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Олевськ гімназія карантин  
Матеріали по темі