Влада

Мер нагородив житомирських поліцейських за врятовану на мосту жінку

17 April 2019, 10:40

Перед початком чергового виконкому 17 квітня, на якому збираються розглянути 54 питання, мер Житомира Сергій Сухомлин відзначив патрульних поліцейських та працівників комунального підприємства «Міський інформаційний центр» за врятоване життя.

Він вручив подяки і квіти співробітникам управління патрульної поліції Житомирської області Пилипчуку Віталію і Фесик Людмилі, а також працівникам МІЦ Анатолію Куліковському та Петру Харькову.

«Перед початком роботи виконкому я б хотів подякувати за роботу Міського інформаційного центру та патрульної поліції. Багато ще є над чим працювати, але коли є такі результати, коли чітко спрацював і оператор на камері, і патрульний центр – і через менше хвилини під’їхала поліція, знали людину з перил і врятували життя», - сказав Сергій Сухомлин.

«З керівництвом уже погодили премію для вас. Це дійсно важливо, бо одне врятоване життя – варте тієї роботи», - звернувся Сухомлин до працівників КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради.

Прес-офіцер патрульної поліції області Ігор Іванюк уточнив Житомир.info, що мова йде про 27-річну жінку, яка 10 квітня цього року збиралася кинутися з мосту в житомирському парку Гагаріна, але її врятували.

Пізніше в мера на фейсбук-сторінці з'явився допис: «Анатолій Куліковський та Петро Харьков — працівники Міського інформаційного центру. Під час чергування 10 квітня о 5 годині ранку на камерах вони побачили дівчину, що збиралася стрибнути з підвісного мосту у парку культури, та оперативно повідомили на «102». На місце миттєво виїхали екіпаж патрульної поліції. Саме Людмилі Фесик та Віталію Пилипчуку вдалося переконати житомирянку відмовитися від наміру вкоротити собі віку».

На запитання міського голови, чи складно було працювати, поліцейські відповіли: «Ні, в принципі, усе швидко вирішилось».

Нагадаємо, в лютому 2019 в Житомирі мати чотирьох дітей залишила поліцейським прощальну записку та побігла стрибати з мосту, а 27 березня поліція повідомила про двох парубків, які впали з мостів у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком нагородження Сухомлин  
Матеріали по темі