Місто

У Житомирі завершили ремонт інфекційного відділення ЦМЛ №1, який тривав майже рік

17 April 2019, 12:15

Житомирська міська рада прийняла на баланс роботи по капітальному будівництву інфекційного відділення Центральної міської лікарні №1 на Великій Бердичівській, 70, яке вже відреставроване та функціонує.

Відповідний проект рішення 17 квітня підтримали члени Житомирського виконкому.

«У вівторок (23 квітня, ред.) маємо отримати 35 багатофункціональних ліжок із Франції. Ми їх отримали як благодійну допомогу. Депутати долучилися і швидко зібрали кошти на транспортування», - сказав міський голова Сергій Сухомлин.

Начальник управління охорони здоров’я Житомирської міськради Марія Місюрова підтвердила, що це дуже важливо, бо такі ліжка дуже складно купити в Україні, і коштують вони досить дорого.

Зі слів Сухомлина, роботи з реконструкції відділення завершені, воно працює. Є деякі недоліки, однак їх усунуть найближчим часом.

Нагадаємо, роботи з реконструкції відділення виконує житомирська фірма «УК «Комфорт-Буд», з якою у червні 2018 уклали договір на 7,5 млн грн, а в лютому 2019 року заплатили ще 450 тис. грн через додаткові будівельні роботи.

Як повідомляв Житомир.info, з липня 2018 року в інфекційному відділенні ЦМЛ №1 триває капітальний ремонт. На початку лютого 2019 хворому на кір чоловікові відмовили у госпіталізації через те, що в інфекційне відділенні не вистачило боксів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: інфекційне відділення виконком  
Матеріали по темі