Новини компаній

​ЖК Благород - найбільший житловий комплекс у передмісті Києва. Чому обирають його?

18 April 2019, 09:16

40 % українців не мають власного житла, - про це свідчить статистика та попит на нерухомість. Серед лідерів інвестування непохитні позиції займають великі міста Київ, Львів, Одеса, Харків та Дніпро. Столичне житло займає перше місце у рейтингу найбільших цін. Та інвестори, які не мають можливості сплачувати подвійну ціну за київську прописку, опановують передмістя. Таким ласим шматком вважається селище Крюківщина в шести кілометрах від Києва. За останні 6 років село змінилося до не впізнавання. Нового обліку воно набуло завдяки новобудовам. Серед багатьох житлових комплексів Крюківщини інвестори обирають ЖК Благород.

ЖК Благород


Чому ЖК Благород у Крюківщині привабливий для покупців квартир?

Відгуки інвесторів свідчать про вдалий проект і зручне розташування комплексу. Крюківщина знаходиться поблизу Києва. Від метро Теремки до сусідньої Крюківщини їхати 15 хвилин. Для порівняння, щоб дістатися Боярки або Ірпеня знадобиться приблизно година. Якщо не виникає потреби щодня їздити до столиці, Крюківщина абсолютно самодостатня: тут є магазини, супермаркети, ринок, школа і садки, спортзали та інші заклади для відпочинку.

Хоч у селі і з’явилися нові багатоповерхові комплекси - це не перетворило його на бетонні джунглі. В п’яти хвилинах ходьби є парк, а також родзинка та гордість Крюківщини - Державний заказник «Озерне». Ліс та озера - це улюблене місце відпочинку всією родиною серед мешканців: рибалка, шашлики, пляжі та прогулянки лісом. Найближче з усіх новобудов біля лісу знаходяться два комплекси одного забудовника - ЖК «Молодіжне містечко» та ЖК «Благород».

ЖК Благород - комплекс комфорт класу на стадії будівництва. Перша черга будинків вводиться до експлуатації вже наприкінці цього року. Інвестування в житло на стадії будівництва економить до 30% ваших грошей.

25 десятиповерхових будинків з квартирами різного планування - від однокімнатних у 30 м2 до дворівневих - розміром у 107 м2. Забудовник обрав монолітно-каркасну основу для зведення будинків, щоб мешканцям було зручно змінювати планування за потреби. У квартирі немає опорних стін, тільки каркасні опори. А стіни з червоної цегли утеплені мінеральною ватою - це запорука теплого житла.

Новости ЖК Благород


Просторі двори дозволяють створити алеї і сквери для відпочинку, відкриті спортмайданчики бо відстань між будинками близько 50 метрів. Тут не битимуться дітлахи за місце у пісочниці, їм вистачить 25 майданчиків, щоб весело провести час. Школярам можна буде довше поспати, бо в Благороді збудують школу, і перший дзвоник лунатиме у рідному дворі.

Актуальним питанням для Крюківщини залишається водопостачання та відведення води. Та тільки в ЖК Благород до цього питання підійшли обґрунтовано: до комплексу під’єднають Київські комунікації. Вже розпочато прокладання магістралей.

Ціни на квартири в ЖК Благород

Серед багатьох особливостей новобудови ЖК Благород привабливою є ціна та умови купівлі квартир. На офіційному сайті, а також на форумах ЖК Благороду інвестори і клієнти відмічають адекватні ціни на житло. Для тих, хто мріє купити квартиру під Києвом, ціни на житло від ЖК Благород сподобаються. Сьогодні тут за квадратний метр беруть 13 тисяч гривень, тобто за нескладними підрахунками квартира у 30 квадратних метрів коштує 390 тисяч гривень. Це приємна новина для людей, які не мріяли про житло поруч з Києвом.

Отже, щоб бути в курсі приємних новин про квартири у Крюківщині, ціни і акції слідкуйте за новинами на сайті ЖК Благород Крюківщина. Читайте форуми Благороду та відгуки інвесторів про новобудови, щоб інвестувати тільки у якісне житло від надійного забудовника.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі