Місто

ТТУ не знайшло охочих два роки платити за рекламу на 43 житомирських тролейбусах

19 April 2019, 13:01

Комунальне підприємство «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міськради не змогло у квітні 2019 року продати послуги з оренди 43 тролейбусів для розміщення зовнішньої реклами.

Результати аукціону опубліковані на сайті державних аукціонів Prozorro.Продажі.

Так, стартова ціна лоту «Послуги з використання тролейбусів для розміщення зовнішньої реклами, 43 штуки», який виставлявся вперше, складала 2 мільйони 373 тисячі 600 гривень з ПДВ.

В оголошенні зазначалося також, що послуги по використанню тролейбусів для зовнішньої реклами надаються терміном на 2 роки.

«КП ЖТТУ пропонує рекламним агенціям прийняти участь у конкурсі з розміщення зовнішньої реклами на рухомому складі (тролейбусах) нашого підприємства. Стартова ціна: 2300 грн. з ПДВ за одиницю транспорту в місяць. Сума кінцевої цінової пропозиції не може бути нижче запропонованої Переможцем публічних торгів за результатами аукціону», - зазначається в оголошенні.

Аукціон був оголошений 8 квітня 2019 року, останній день прийому пропозицій - 14 квітня 2019, аукціон визнаний таким, що не відбувся через відсутність учасників:



«Ми планували завести в місто великого інвестора, тому подали пропозицію на ProZorro.Продажі. Однак, як бачимо, не знайшлось рекламодавців, які би взяли в оренду всі 43 тролейбуса, бо їх треба фарбувати, обклеїти і потім, звісно, за ними дивитися. Людям цікавіше заплатити 1500-2500 гривень за рекламу на одному тролейбусі. Весь «комплект» ніхто не хоче брати, бо це додаткові витрати і зобов’язання», - пояснив у коментарі Житомир.info 19 квітня начальник ЖТТУ Євгеній Демчик.

З його слів, ТТУ швидше не оголошуватиме великий аукціон вдруге, а пропонуватиме менші лоти або поштучну оренду тролейбусів.

Нагадаємо, влітку 2018 року в Україні розпочалась мала приватизація: першим об’єктом в ProZorro.Продажі було дореволюційне приміщення недіючої стоматполіклініки в Житомирі, яке за 9 млн грн викупив 27-річий співзасновник ТОВ «Діаманти Житомирщини» Дмитро Котляр.

Як повідомляв Житомир.info, 9 квітня 2019 року в Житомирі оголосили тендер із закупівлі 49 низькопідлогових тролейбусів.

Який вигляд мали обклеєні рекламою тролейбуси і весь громадський транспорт Житомира у жовтні 2018 року, дивіться в нашому фоторепортажі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аукціон ТТУ тролейбус Демчик  
Матеріали по темі