Фоторепортаж

​Фоторепортаж з прогулянки центром Житомира: байкери, наукові пікніки, великодні декорації та парасольки

20 April 2019, 14:47

У суботу, 20 квітня, житомирян порадувало весняне сонечко, тож чимало людей вирушили на прогулянку містом. Тим паче у вихідний день тут дійсно є на що подивитися та де розважитися.

Щоправда, на вулиці Михайлівській з самого ранку активно працює техніка та метушаться робітники. Так у Житомирі намагаються встигнути до католицького Великодня прикрасити головну святкову локацію міста: розвішують різнокольорові стрічки, чіпляють крашанки, кошики та кроликів, розкривають яскраві парасольки, фарбують гігантські писанки та прикрашають фотозони. Тож прогулюючись Михайлівською, де вже почав діяти святковий ярмарок, варто бути обережними.

Уже завтра тут стартує фестиваль «Великдень у Житомирі».

Неподалік, на майдані Корольова, розгорнулась не менш цікава локація, особливо для допитливих дітлахів та підлітків. Тут 20 квітня відбуваються «наукові пікніки», де кожен бажаючий може навчитися надавати першу допомогу, в’язати морські вузли чи вкладати цеглу. Можна поспостерігати за роботами, провести власний дослід чи експеримент, або ж пограти в шахи на гігантській шаховій дошці.

У цей час поряд на майданчику біля кінотеатру Жовтень розташувалися кілька десятків мотоциклів – до Житомира завітали байкери.

Як повідомляв Житомир.info, на вихідних, 20 та 21 квітня, у Житомирі синоптики прогнозують до +18 градусів тепла.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Великдень парасолька наукові пікніки байкери Михайлівська майдан Корольова  
Матеріали по темі