Місто

​У Житомирі Великодні свята відзначатимуть упродовж двох тижнів. План заходів

16 April 2019, 12:10

У Житомирі Великодні свята триватимуть з 19 квітня по 5 травня. Святкові локації розмістять на Михайлівській, Лятошинського, Новому бульварі та майдані Корольова.

Про це йдеться в проекті рішення виконавчого комітету Житомирської міськради «Про організацію та проведення загальноміського свята «Великдень у Житомирі», опублікованому 16 квітня на сайті мерії.

«Організувати та провести з 19 квітня по 05 травня 2019 року загальноміське свято «Великдень у Житомирі» на вулицях Михайлівська, Бориса Лятошинського, бульварі Новий та майдані ім. С.П. Корольова. Затвердити план проведення заходів згідно з додатком», - йдеться у проекті рішення виконкому.

У додатку до проекту рішення виконкому наводиться план заходів, які збираються провести упродовж двох Великодніх тижнів. Зокрема, з 19 квітня по 5 травня, у Житомирі триватиме фестиваль писанок з тематичними виставками, майстер-класами, ярмарком.

20 квітня на майдані Корольова пройдуть наукові пікніки.

Святкові та концертні програми, виступи творчих колективів та релігійних громад заплановані на 21, 28, 29 та 30 квітня, а також на 1, 2, 3 травня.



Нагадаємо, 26 березня 2019 управління культури ЖМР оголосило тендер на послуги з організації та проведення Великодніх свят у Житомирі, орієнтовною вартістю 200 тис. грн. 12 квітня визначився переможець аукціону, ним став ФОП Сидорець Руслан Васильович з ціновою пропозицією у 189,95 тис. грн. Наразі, за даними ресурсу ProZorro, управління культури має намір укласти з ним відповідний договір.

ФОП Сидорець Р.В. цьогоріч вигравав попередні тендери управління культури на організацію та проведення святкових заходів у Житомирі, а саме «Маланка-фесту» 13 січня та заходів на Масляну «Залицяння до Весни», що відбулись 10 березня.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 році «Великденьу Житомирі» почали святкувати 31 березня: у програмі заходів були концерти, фестиваль писанок, ярмарок та продаж глінтвейну.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Великдень УК управління культури писанка паска фестиваль ярмарок концерт план заходів  
Матеріали по темі