Події

У Житомирській області через коня посварилися односельчани: жінка поранила чоловіка ножем

22 April 2019, 10:03

У с. Гацьківці Хорошівського району Житомирської області в ході раптового конфлікту на вулиці між односельчанами один з них отримав поранення ножем. Потерпілому надано медичну допомогу. Винуватиця ж дає свідчення правоохоронцям.

Про це 22 квітня інформує прес-служба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Близько 17.30 до Хорошівського відділення поліції надійшло повідомлення, що на вулиці у с. Гацьківці жінка поранила місцевого жителя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції та медики. Попередньо було з’ясовано, що конфлікт між 47-річною жінкою та 48-річним місцевим жителем виник на грунті особистих неприязних відносин», - інформують у поліції.

«За свідченнями, які ми зібрали у селі, жінка вимагала не випасати коня поблизу її садиби. Чоловік не захотів поступатись і словесний конфлікт швидко перейшов у сутичку», - розповів начальник Хорошівського відділення поліції Руслан Прищепа.

У ході сварки жінка накинулась на опонента з ножем, завдавши кількох поранень голови. Своєчасне втручання випадкових очевидців події у ситуацію запобігло більш тяжким для життя і здоров’я чоловіка наслідкам.

«Потерпілого каретою «швидкої» було доставлено до лікарні, де медики зафіксували його нетверезий стан і надали необхідну допомогу без госпіталізації. Агресивно налаштовану жінку, яка раніше уже притягувалась до кримінальної відповідальності за хуліганство та крадіжку, було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Їй оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 15 (Замах на злочин) ч. 1ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 7 до 15 років», - зазначили у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 9 березня 2019 року застілля із чаркуванням трьох бердичівлян закінчилося бійкою і завданням серйозних травм найстаршому із чоловіків

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Хорошівський район ніж поліція  
Матеріали по темі