Влада

Вікторія Краснопір хоче залишити посаду заступника мера Житомира

22 April 2019, 12:38

Вікторія Краснопір, яка працює заступником мера Житомира і відповідає за соціально-гуманітарний напрямок, хоче залишити цю посаду.

Про це вона сказала в коментарі Житомир.info 22 квітня.

«Завтра на сесії міської ради має розглядатися це питання, оскільки я подала 15 квітня заяву міському голові про припинення моїх повноважень. Це моє рішення, я маю на нього право. Є плани подальшої роботи: я маю серйозний стаж в органах місцевого самоврядування, маю досвід, і, звичайно, що я хотіла би його продовжувати втілювати в міській раді. Якщо буде згода депутатського корпусу, то я хотіла би продовжувати виконання повноваження в департаменті соціальної політики, де до цього працювала три роки. Рішення буде приймати міська рада», - наголосила Вікторія Краснопір.

Нагадаємо, депутати проголосували за призначення Вікторії Краснопір на посаду заступника мера Житомира на сесії міської ради 1 березня 2018 року, а стати заступником їй запропонували за кілька днів до сесії. 5 березня цього ж року мер звільнив директора департаменту соціальної політики Вікторію Краснопір із займаної посади за власним бажанням у зв’язку із затвердженням на посаді заступника Житомирського міського голови. До теперішнього часу посада директора департаменту соціальної політики залишається вакантною, а обов’язки керівника виконує перший заступник директора Людмила Ліпінська.

Зарплата заступниці мера з соціально-гуманітарних питань за 2018 рік становила 492 тис. 269 грн.

Як повідомляв Житомир.info, на черговій сесії Житомирської міськради 1 березня 2018 року депутати більшістю голосів підтримали звільнення заступника мера Матвія Хренова, який відповідав за соціально-гуманітарні питання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Краснопір  
Матеріали по темі