Місто

​У єдиному житомирському підземному переході встановлять відеокамери

23 April 2019, 15:51

Депутати проголосували за встановлення відеокамер в підземному переході на проспекті Миру в Житомирі та виділили на створення системи відеоспостереження 120 тис. грн.

Таке рішення ухвалили на сесії Житомирської міської ради 23 квітня під час внесення змін до міської цільової програми «Безпечне місто» на 2017-2019 роки.

«Погоджувальна рада рекомендує доповнити п.5 «Створення (будівництво) системи відеоспостереження на підприємствах (об’єктах) управління комунального господарства міської ради» об’єктом: підземний перехід по проспекту Миру; визначити орієнтовний обсяг фінансування у 2019 році у сумі – 120,0 тис. грн», - зачитав пропозицію мер Сергій Сухомлин.

Депутати підтримали цю пропозицію більшістю голосів.

Нагадаємо, на проспекті Миру в Житомирі вже другий рік тривають роботи навколо єдиного у місті підземного переходу, реконструкція якого розпочалася укінці вересня 2018. Підземний перехід побудований у 1982 році і 36 років не ремонтувався. Головна мета реконструкції - влаштування пандусів для маломобільних груп населення

Як повідомляв Житомир.info, 9 листопада 2017 року під час засідання сесії Житомирської міської ради депутати прийняли субвенцію з державного бюджету в розмірі 1 млн грн, яка була виділена завдяки нардепу Бориславу Розенблату і мала бути спрямована на роботи з реконструкції підземного переходу на проспекті Миру. Згодом депутат міської ради від Радикальної партії Ірина Ярмоленко опублікувала фото з можливими варіантами підземного переходу на проспекті Миру, ця реконструкція коштувала 3,5 млн грн. Депутат міської ради Іван Фурлет в червні 2018 року показав альтернативний проект - наземний перехід, який коштує 2,2 млн грн. Поки депутати вирішували питання з підземним та наземним переходами, житомиряни біля панчішної фабрики просто перебігали дорогу.

Реконструкцію житомирської «підземки» за 1,2 млн грн виконує ФОП Загладько з Житомирського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: перехід підземний перехід реконструкція  
Матеріали по темі