Влада

«Укрзалізниця» просить міськраду провести інформаційну кампанію стосовно потяга «Житомир – Одеса»

23 April 2019, 16:45

Акціонерне товариство «Укрзалізниця» звернулося до Житомирської міської ради з проханням провести у місті інформаційну кампанію стосовно курсування поїзда № 247/248 «Житомир – Одеса», який, запустили 31 березня 2019 року.

У розпорядженні Житомир.info є відповідний лист «Укрзалізниці», адресований міськраді. У ньому зазначено, що за один рейс на станції «Житомир» у потяг сідають в середньому 100 пасажирів.

«Відповідно до проведеного аналізу кореспонденції пасажиропотоків встановлено, що посадка/висадка пасажирів на станції «Житомир» становить 100 пасажирів в середньому за рейс, що є невисоким показником для початкової станції відправлення поїзда», – йдеться у листі.

Тож в «Укрзалізниці» просять, аби влада Житомира поінформувала містян про те, що курсує такий потяг. Зокрема, залізничники пропонують робити відповідні оголошення у тролейбусах і трамваях.

«Для формування стійкого пасажиропотоку звертаємось із проханням провести відповідну інформаційна кампанію стосовно курсування зазначеного поїзда (у т. ч. шляхом об’яв по гучномовному зв’язку у комунальному транспорті). Успішність курсування цього поїзда буде підґрунтям для подальшого розвитку залізничного сполучення міста Житомир», – зауважують в «Укрзалізниці».

Як повідомляв Житомир.info, 31 березня 2019 року «Укрзалізниця» запустила поїзд № 247/248 «Житомир – Одеса», у який з Житомира сіла майже сотня людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поїзд потяг Укрзалізниця  
Матеріали по темі