Суспільство

​Між Житомиром та Бердичевом дорожники хочуть побудувати транспортну розв’язку

24 April 2019, 10:02

Служба автомобільних доріг у Житомирській області збирається побудувати транспортну розв’язку на трасі М-21 Виступовичі Житомир. Як розповіли Житомир.info в прес-службі САД в області, нову розв’язку планують побудувати на ділянці між Житомиром та Бердичевом поблизу села Осикове.

«Нову розв’язку плануємо побудувати в напрямку Бердичева, поблизу села Осикове. Там є потреба у цьому, адже на цій ділянці йде роз’єднання автошляху на обхід та розподіл руху, отож транспортна розв’язка буде доречною», - пояснили в Службі автодоріг в області.

Готуючись до реалізації даного проекту, Служба автомобільних доріг у Житомирській області 19 квітня 2019 року замовила експертизу проекту будівництва транспортної розв’язки на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, через Вінницю, на ділянці км 214+223 в Житомирській області.

Про це йдеться у звіті про укладений договір з Філією ДП «Спецдержекспертна організація – Центральна служба Укрдержбудекспертизи» - «Укрдордержбудекспертиза». За умовами укладеного договору, підрядник має протягом 90 календарних днів провести експертизу проекту та підготувати експертний висновок.

Проведення такої експертизи обійдеться Службі автодоріг в 404 тис. 295,6 грн (в т.ч. ПДВ).

Нагадаємо, у жовтні 2018 року Держагентство автомобільних доріг показало, як китайська компанія розширює північну об’їзну Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2018 року, за повідомленням служби автодоріг у області, на північній об’їзній Житомира розпочались роботи з реконструкції автошляху.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД розв'язка Бердичів  
Матеріали по темі