Події

На кухні у житомирському гуртожитку посварилися студенти, один поранив іншого ножем

2 May 2019, 10:43

У Житомирі посварилися двоє студентів, конфлікт закінчився ножовими пораненнями.

Про це 2 травня повідомила прес-служба ГУНП в Житомирській області.

1 травня поліцейські отримали повідомлення про ножове поранення у гуртожитку 18-річного студента одного з коледжів міста. Потерпілого було госпіталізовано, а його кривдника затримано на місці події. Розпочато розслідування.

Під час першочергового з’ясування обставин поліцейські встановили, що обидва хлопці є студентами одного навчального закладу і проживають у його гуртожитку. 1 травня близько 16.30, коли вони готували їжу на спільній кухні, між ними виник раптовий конфлікт. Один з парубків у розпалі емоцій від нанесених йому словесних образ схопився за ножа та спричинив опонентові кілька поранень.

«Причини та усі обставини події слідчі встановлюють у рамках розпочатого кримінального провадження. 19-річний підозрюваний родом з Червоноармійського району (нині Пулинський – ред.), він затриманий та дає свідчення», – розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Поранений, в якого лікарі згодом діагностували проникаючі поранення черевної порожнини та різані рани спини, був доставлений до хірургічного відділення лікарні.

Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 15 (Замах на злочин) та ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. На місці події працівники слідчо-оперативної групи вилучили речові докази та опитали мешканців гуртожитку.

Підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Відповідно до санкції статті йому може загрожувати до 15 років ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, 22 квітня 2019 року в місті Баранівка Житомирської області під час застілля посварилися двоє чоловіків, один із них застосував до опонента ножа.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конфлікт сварка  
Матеріали по темі