Здоров'я

Після частувань у кафе семеро жителів Житомирської області потрапили до лікарні

2 May 2019, 12:03

У селі Старий Любар Житомирської області після відвідування одного з місцевих кафе в сімох людей зафіксували спалах кишкової інфекції.

Про це 2 травня інформує прес-служба головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області.

«27 квітня 2019 року серед відвідувачів кафе «Маячок», розташованого в с.Старий Любар Любарського району зареєстровано спалах гострої кишкової інфекції. Всього захворіло 7 осіб, в т.ч. 2 дітей до 17 років. Всі хворі знаходяться на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні Любарської центральної районної лікарні з діагнозом: «гострий гастроентероколіт», перебіг захворювання середнього ступеня важкості», - зазначили у прес-службі.

«З метою локалізації та ліквідації спалаху Головним управлінням Держпродспоживслужби в Житомирській області сумісно з Державною установою «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» проводиться комплекс протиепідемічних заходів у вогнищі. Для лабораторних досліджень в кафе відібрано зразки харчових продуктів та питної води, взято гігієнічні змиви з об’єктів довкілля, обстежені працівники кафе. Протиепідемічні заходи та лабораторні дослідження тривають», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 16 липня 2018 року серед трьох жителів Малина, що 14.07.2018 року відвідали кафе «Ранчо» з приводу святкування дня народження, зареєстровані захворювання на гострі кишкові інфекції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Любарський район кишкова інфекція отруєння Держпродспоживслужба  
Матеріали по темі