Події

У Житомирській області поліція три години їхала на ДТП з Toyota, яку занесло у стовп на мокрій дорозі

2 May 2019, 14:41

1 травня на трасі Київ-Чоп, біля села Пилиповичі Новоград-Волинського району Житомирської області, у ДТП потрапив автомобіль Toyota Camry.

Про це 2 травня повідомив сайт Novograd.City.

«За свідченням постраждалого, несправність кермування виникла через погодні умови: спочатку колеса почали сковзатись на дорозі, машина оберталась навколо себе, а потім винеслась на смітник біля зупинки. Зруйнувавши на шляху бетонний смітник, авто влетіло у ліхтар, розтрощивши весь задній міст. Постраждалих немає, водій отримав декілька подряпин», - йдеться у повідомленні.

За даними сайту, патруль поліції, викликаний одразу після пригоди, прибув через три години.

«Правоохоронці зафіксували порушення правил дорожнього руху (…). За словами правоохоронців, водій рухався зі швидкістю 70 км/год., тому його вини немає», - резюмують журналісти.

За даними прес-служби управління патрульної поліції Житомирської області, у ДТП дійсно ніхто не травмувався, а зволікання з виїздом патрулів пов’язане із завантаженням поліцейських того дня.

«1 травня о 12.26 на автодорозі Київ-Чоп у Житомирській області трапилася ДТП. Водій автомобіля Toyota Camry здійснив наїзд на електроопору, чим спричинив пошкодження транспортного засобу з матеріальними збитками. Потерпілих немає. У зв’язку з великою завантаженістю нарядів патрульні дійсно прибули на початку 16-ї, майже через три години після ДТП. Це також було пов’язано з тим, що спочатку повідомлення надійшло як про ДТП з потерпілими (куди викликаються слідчі ГУНП, ред.), затим – як без без потерпілих», - пояснила т.в.о. старшого інспектора прес-служби управління патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Зі слів прес-офіцера, на місці події патрульні склали схему ДТП та відібрали пояснення у водія 1989 року народження.

Нагадаємо, у квітні 2019 водія, який спричинив смертельну ДТП на трасі Київ-Ковель у Житомирській області, посадили під домашній арешт.

Як повідомляв Житомир.info, 1 травня 2019 у Коростені інкасаторський бус врізався в електроопору після зіткнення з ВАЗ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія стовп поліція  
Матеріали по темі