Місто

За чотири матчі до завершення ЧУ з футболу серед команд ІІ ліги житомирське «Полісся» опинилось на 4 сходинці таблиці

6 May 2019, 12:38

Житомирське «Полісся» поступилось рівненському «Вересу» в матчі 24 туру Чемпіонату України з футболу серед команд ІІ ліги.

Упродовж першого тайму обидва клуби вели тактичну боротьбу за центр поля.

Відкривати рахунок житомиряни могли вже на п’ятій хвилині зустрічі. Ярослав Захаревич отримав діагональну передачу від партнера у штрафному майданчику суперника і зробив скидку на Дениса Галенкова, який із 10 метрів пробив у перекладину воріт.


Повести у рахунку «жовто-зеленим» вдалось на фінальних секундах першого тайму. У компенсований арбітром час підопічні Анатолія Безсмертного заробили кутовий біля воріт суперника і після подачі Артема Недолі Сергій Суханов в один дотик відправив м’яч у сітку воріт рівненського «Вереса».

На початку другого тайму житомиряни збавили темп і «сіли» на власну половину поля. Зрозуміло, що за такого хиткого рахунку червоно-чорна команда не полишала спроб відігратись, і це сталось вже не 68-й хвилині. Досвідчений гравець «Вереса» Михайло Шестаков змістився із флангу в центр, увійшов до штрафного майданчика, де його на газон вклав Артем Недоля. Рефері одразу ж вказав на точку, і капітан рівнян Борис Орловський впевнено реалізував призначений пенальті.

Виходити вперед вдруге жовто-зелені могли на 87 хвилині. Після подачі партнера м’яч на дальній стійці воріт прийняв Вадим Семчук, він одразу ж виконав простріл в воротарський майданчик, але ані Вадим Шаврін, ані Ростислав Тарануха не змогли заштовхати м’яч у сітку воріт рівнян. Відповідь на цю атаку житомирської команди була блискавичною. Одразу ж після цього епізоду гравці «Вереса» дуже швидко ввели м’яч у гру з-за бокової лінії і вибігли у швидку атаку. Героєм епізоду став все той таки Михайло Шестаков, який заробив пенальті. Цього разу він взяв ініціативу у свої руки і дальнім ударом поклав м’яч у нижній кут воріт Олега Мозіля.

Фінальні секунди зустрічі житомиряни провели в атаці, але так і не змогли хоча б зрівняти рахунок.

Завершальним епізодом у грі, який не можна оминути увагою, став фаєр, який був запущений на футбольне поле із сектора вболівальників житомирського «Полісся». Піротехнічний засіб розірвався прямісінько біля ніг Дмитра Ховбоши. Це спровокувало сутичку житомирських вболівальників із поліцією, а футболісту «Вереса» знадобилась допомога медперсоналу.

В результаті фінальний свисток арбітра зафіксував поразку житомирського «Полісся» 1:2.

«Начебто у нас все було нормально. Трошки другий тайм «просіли», але потім вирівняв гру і нормально грали. Але бачите, якась у нас проблема. Ми не забиваємо і отримуємо. Не забиваємо і отримуємо. У нас на початку другого тайму залізний момент, а ми не забиваємо. Потім укінці не забиваємо і відразу ж отримуємо. Чесно кажучи, йде якесь фатальне невезіння. Дуже якось важко у нас даються м'ячі і легко ми пропускаємо», - розповів головний тренер ФК «Полісся» Анатолій Безсмертний.

«Якщо взяти перший тайм, було більше тактичної боротьби, боротьби за центр поля, мінімум голових моментів, на жаль, ми пропустили на останніх секундах зі стандартного положення. В перерві багато сказано не було, тому що, в принципі, ми непоганий темп показували, ритм гри. І єдине, я попросив хлопців вірити, бо ми багато ігор в цьому чемпіонаті виграли на останніх хвилинах. Тому виходили із вірою в другий тайм, і я думаю, що ми заслужено перемогли, враховуючи ту кількість моментів, яку ми створили. Хоча за рахунку 1:1 десь і удача була на нашій стороні. Я дуже вдячний вболівальникам, бо ви в черговий раз відчули їх підтримку. І завдяки нашим вболівальникам, можливо, команда і вийшла сьогодні на гру», - сказав у післяматчевому коментарі головний тренер НК «Верес» Олег Шандрук.

Таким чином за чотири матчі до завершення Чемпіонату «Полісся» опиняється на четвертій сходинці турнірної таблиці групи А, а щільність лідерів у підгрупі не залишає житомирянам права на помилку.

Наступний матч підопічні Анатолія Безсмертного проведуть 11 травня на виїзді проти хмельницького «Поділля».

Нагадаємо, Житомир.info транслював матч 24 туру Чемпіонату України з футболу серед команд ІІ ліги «Полісся» (Житомир) - «Верес» (Рівне) у прямому ефірі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол матч Полісся Верес  
Матеріали по темі