Місто

​«Фонд Родини Розенблат» подарував житомирському ОСББ «Єдність» сучасний ігровий майданчик

6 May 2019, 13:11

У Житомирі мешканці будинку на Шевченка, 83 отримали у подарунок від «Фонду родини Розенблат» новий сучасний майданчик. Більше чотирьох років фонд впроваджує програму «Щасливе дитинство» та дарує можливість отримати якісну ігрову зону.

«Мета у нас одна - робити все для того, щоб розквітало наше місто і наші діти мали можливість гратися на сучасних майданчиках, тому що це безпека. На сьогоднішній день це дійсно дуже для нас важливо, адже багато майданчиків встановлені ще в радянські часи, вони небезпечні, адже зроблені із заліза, без сучасного захисту, тому п'ять років потому ми розпочали цю програму. І в цьому році продовжуємо цю роботу, аби кожен двір мав сучасний дитячий майданчик», - розповідає засновник «Фонду родини Розенблат» Борислав Розенблат.


Малеча радіє та вже випробовує каруселі, а матусі діляться, що раніше могли тільки мріяти про новий, а головне - безпечний майданчик.

«Ми в 2018 році з правлінням, ініціативної групою звернулись до родини Розенблат і подали заяву, зібрали підписи, прийшли до них в офіс і чекали. Нарешті наше бажання здійснилось, адже ми дуже хотіли, щоб у наших маленьких дітей був майданчик. Родина Розенблат нам встановила гарний дитячий майданчик, де наші діти будуть гуляти та радіти», - каже голова правління ОСББ «Єдність» Олена Васильєва.

«Попередній майданчик був у поганому стані, навіть небезпечному, його дійсно потрібно було демонтувати. А новий для наших діток дуже красивий, він був дуже очікуваний. Дітки вже його випробували, і їм дуже зручно, ми задоволені», - зауважує мешканка двору Людмила Мазанюк.

Загалом за 4 роки за сприяння Фонду родини Розенблат у місті встановили більше тридцяти дитячих майданчиків. І цього року благодійники не збираються зменшувати обертів, а продовжать дарувати дитячі зони та робити щасливішими мешканців Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі