Події

​У Києві на «гарячому» затримали жителя Житомирської області, який з відчиненої вантажівки вкрав сумку водія

10 May 2019, 10:02

У Києві поліція затримала 47-річного жителя Житомирської області за крадіжку речей з вантажного автомобіля.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

«Зловмисник викрав із відкритої автівки чоловічу сумку з речами. Подія трапилася на проспекті Маяковського у Деснянському районі столиці. Працівники оперативно-пошукового відділу помітили підозрілого чоловіка, який швидко відходив від вантажної машини з сумкою у руках», - йдеться у повідомленні поліції.

Як розповіла слідча Деснянського управління поліції Ніна Головська, правоохоронці відразу затримали його та викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала подію:

«Фігурант зізнався, що помітив, як водій вантажівки, не зачинивши двері кабіни, почав розвантажувати товар. Скориставшись моментом, він забрався у салон та витягнув звідти сумку, всередині якої був платіжний термінал та інше майно. Втекти йому завадили оперативні працівники», - розповіла Ніна Головська.

Поліція вилучила речовий доказ. 47-річного жителя Житомирської області затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі», - додала Ніна Головська.

Як повідомляв Житомир.info, в січні 2019 року у Житомирі група молодих людей задля розваги вкрала вогнегасник з комунального автобуса ТТУ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція. крадіжка Київ  
Матеріали по темі