Події

На Хлібній у Житомирі чоловік заліз у чужий автомобіль, щоб «попити кави»

11 May 2019, 09:02

На вулиці Хлібній у Житомирі затримали чоловіка, який копирсався у чужому автомобілі.

Про це 10 травня повідомила прес-служба патрульної поліції у Житомирській області.

О 16 годині 10 травня на спецлінію «102» надійшов виклик про незаконне проникнення в авто у дворі будинку на вулиці Хлібній.

«Прибувши за вказаною адресою, патрульні виявили та затримали невідомого чоловіка (1983 р. н.), який, зі слів власника авто та заявниці, копирсався в їхньому автомобілі та намагався викрасти магнітолу. При обстеженні місця події інспектори виявили відкритий автомобіль зі слідами злому та викрутку на землі. Свої дії затриманий пояснив, що просто сів у відкрите авто попити кави», – розповідають патрульні.

Для чого «кавоману» потрібна була викрутка – чи для відкриття авто, чи розмішувати цукор у каві – будуть встановлювати слідчі, яких патрульні викликали на місце події.

Патрульна поліція нагадує водіям, що не слід залишати в салоні автомобіля цінні речі: автомагнітоли, відеореєстратори, ноутбуки, жіночі сумки, барсетки, документи, особисті речі, гроші тощо.

У разі незаконного проникнення в авто правоохоронці закликають одразу телефонувати на «102».

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці грудня 2018 року на Житньому ринку в Житомирі чоловік намагався витягнути магнітолу та реєстратор з ВАЗа. Власник автівки з перехожими затримав автомобільного злодія.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка автомобіль злом автомобільний злодій  
Матеріали по темі