Події

Під час вечірнього конфлікту на Маликова в Житомирі постраждала жінка

11 May 2019, 18:43

Користувачі Facebook обговорюють інцидент, який стався 10 травня на території торговельного комплексу «Острів», що на Польському бульварі.

Зокрема, користувач Ксюха Гришко у групі «Мікрорайон Малікова. Житомир» написала про застосування ріжучого предмета під час сутички.

«Під час прогулянки на ринку «Острів» чоловік 30+ (на відео з тату) почав бійку. Ми з дочкою були в той час, коли була техаська різанина по-маликовськи. Через 20 хв. приїхала поліція і швидка допомога», – йдеться у дописі.

Жінка оприлюднила відео, щоправда, бійки на ньому не видно.


Інший користувач соцмережі, Анна Шило, у цій же групі написала, що вона постраждала внаслідок інциденту, який стався 10 травня на території ТК «Острів». На фото, оприлюдненому жінкою, – чоловік, зовні схожий на одного з героїв відео, опублікованого Ксюхою Гришко. Тож, очевидно, йдеться про одну й ту ж подію.

Анна Шило зазначила, що вона з травмами голови потрапила до медзакладу.

«Хочу розповісти про героя мікрорайону Маликова, який влаштував 10.05 бійку з людьми, що проводили на території ТК «Острів» зварювально-монтажні роботи. Звуть його Микола. Внаслідок його дій я потрапила в лікарню з травмами м'яких тканин голови. Хлопці, які проводили роботи, – порваний одяг, садна і т.д.», – написала жінка.

Згодом Анна Шило повідомила подробиці інциденту.

«Вчора проводили зварювальні роботи на «Острові» біля дитячого майданчика. Цей хлопець почав з матами обурюватися, що ми тут зварюємо. Потім вимикав переноску. На моє запитання, навіщо ви це зробили, отримала відповідь «нічого, я просто тут стою». Я його хотіла заспокоїти, але ніяк. Потім бійка зав'язалася, поліція, швидка приїхала. У поліції взяли дані у хлопців, які зварювали, написали заяви, і все, всіх відпустили», – розповіла жінка. Пізніше у коментарі під своїм постом вона підтвердила, що чоловік її вдарив.

У прес-службі ГУНП у Житомирській області Житомир.info підтвердили інформацію про конфлікт на території ТК «Острів».

«Звернулася жителька Житомира, 1987 року народження, з повідомленням про те, що 10 травня, близько 19.45 год., перебуваючи на ТК «Острів» у місті Житомирі, невідома особа з хуліганських спонукань спричинила їй тілесні ушкодження, за попередньою інформацією, – забій голови. Працівниками управління поліції охорони було затримано підозрюваного, 1994 року народження, жителя Житомира, раніше не судимого. На нього вказали свідки, він свою вину не заперечував. Попередня кваліфікація події – хуліганство», – поінформували в ГУНП.

Як повідомляв Житомир.info, 10 травня 2019 року на Богунії у Житомирі виник конфлікт між чотирма молодими людьми, троє з них продовжили розбірки бійкою, один потрапив до медзакладу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бійка хуліганство поліція Маликова  
Матеріали по темі