Події

У Житомирі ТОРівці зупинили вантажівку, яка перевозила Lexus, вкрадений в Одесі

12 May 2019, 12:44

У Житомирі правоохоронці зупинили Volkswagen, на вантажній платформі якого стояв автомобіль Lexus. Останній, як з’ясувалося, перебував у розшуку.

Про це 11 травня повідомила прес-служба патрульної поліції Житомирської області.

«10 травня, близько 13 години, під час патрулювання міста екіпажем ТОР 1 на вулиці Танкістів, зупинено транспортний засіб Volkswagen LT 46 під керуванням водія 1982 р. н., який перевозив авто марки Lexus RX 350 із розібраною передньою частиною кузова. При перевірці авто по базах даних, інспектори з'ясували, що цей автомобіль перебуває у розшуку в місті Одесі з листопада 2018 року за незаконне заволодіння ним», – інформують патрульні.

На місце події правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу, водія та автомобіль передали слідчим для подальшого з'ясування обставин.

Фото прес-служби патрульної поліції Житомирської області

Також патрульні повідомляють про виявлення на дорогах міста двох авто – Opel та Nissan, – агрегати яких і документи були з ознаками підробок.

Так, 10 травня, близько 22 години, за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль Opel Vectra, який рухався вулицею Максютова. Під час перевірки документів, наданих 29-річним водієм, та перевірки ідентифікаційного номера транспортного засобу, інспектори звернули увагу на явні ознаки підробки номерів агрегатів, а також підробки свідоцтва про реєстрацію.

А 11 травня, близько полудня, за порушення правил дорожнього руху, охоронці порядку зупинили автомобіль Nissan Primera, під керуванням водія 1960 р. н. При перевірці документів правоохоронці виявили ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та номера кузова, які не співпадають з базою даних.

На місця подій патрульні викликали слідчо-оперативні групи.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 3 травня 2019 року за порушення правил дорожнього руху патрульні поліцейські переслідували автомобіль таксі. Під час перевірки авто інспектори встановили, що державний номерний знак транспортного засобу не належить цьому автомобілю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція патрульні ПДР Лексус Опель Нісан ТОР  
Матеріали по темі