ДОПОМОГА

У райцентрі Житомирської області збирають гроші на лікування ветерана АТО, який переніс інсульт

13 May 2019, 11:15

Житель Житомирської області, учасник АТО Дмитро Сапоцинський переніс інсульт та потребує лікування, оплатити яке сам не в змозі.

Про це у Facebook 12 травня написала волонтер Лариса Марянова. Вона закликає усіх небайдужих долучитися до збору коштів на лікування молодого чоловіка.

«Дуже потрібна ваша допомога ветерану АТО Дмитру Сапоцинському, псевдо – Метис, 1986 р. н.(був у 8 полку та 92 бр.), який знаходиться у неврологічному відділенні м. Малина Житомирської обл. з діагнозом «гостре порушення мозкового кровообігу (інсульт)». Так сталось, що у Дмитра нікого поряд з сім’ї нема, мама в Росії ,тато помер, підтримує його громадянська дружина Оксана та кума Світлана», – йдеться у дописі.

Волонтер також розповіла про бойовий шлях Метиса і отримані травми: з 2014 року він знаходився в зоні АТО, у Донецькому аеропорту отримав наскрізне поранення грудної клітини, переніс дві контузії, після останньої стався крововилив у мозок, був прооперований у зв’язку з виявленим перитонітом, також в лікарні у нього діагностували туберкульоз.

«Пролікувався в Житомирській лікарні. Приїхав до дідуся в Малин, працював на міському маршруті і мріяв заробити коштів та забрати з Хмельницького свою кохану Оксану, до речі Оксана була волонтером, багато допомагала нашим захисникам. На даний момент стан Дмитра тяжкий: координаційні, мовні порушення, дуже виснажений. Потреба є у медикаментах, памперсах. Його потрібно перевести у військовий шпиталь для ветеранів АТО. Завтра буду намагатись поспілкуватись з лікарем, дізнаюсь, які медикаменти потрібні», – розповіла волонтер.

Вона закликає усіх допомогти воїну повернутись до нормального життя та надає реквізити своєї банківської карти (ПриватБанк):

5168 7573 7771 2916 (Марянова Лариса Петрівна)

Як повідомляв Житомир.info, 29 березня 2019 року адміністратор групи у фейсбук «Допомога пораненим військовим Житомирщини» Марія Уланова інформувала про збір коштів на лікування бійця 30-ї окремої механізованої бригади імені Острозького (м. Новоград-Волинський) Олексія Ярошенка, який отримав тяжке поранення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: боєць АТО Сапоцинський  
Матеріали по темі