Фоторепортаж

​Перша всеукраїнська туристична виставка «ZT-EXPO 2019» у центрі Житомира. Фоторепортаж

15 May 2019, 13:05

15 травня на Новому бульварі, біля кінотеатру «Жовтень» у Житомирі, відкрили першу всеукраїнську туристичну виставку «ZT-EXPO 2019».

Туристичний потенціал представляють не лише міста, райони та ОТГ Житомирщини, а ще й 20 регіонів України, - інформує прес-служба Житомирської ОДА. Насамперед вона буде цікава тим, хто ще не спланував свою відпустку, аби вибрати цікавий маршрут незнаними куточками рідного краю.

«Неймовірна кількість туристичних родзинок є на Житомирщині: від Камінного села, Радомишля, Поліського музею образотворчого мистецтва. Ми маємо навчитися їх подавати, стати цікавими для самих себе. І тоді зможемо їх презентувати іншим. Головна ідея – створення загальноукраїнського туристичного маршруту, показати цікаві місця для роботи й відпочинку», – цитує прес-служба ОДА начальника управління культури і туризму ОДА Тетяну Парфентієву.

Організатори виставки - управління культури і туризму ОДА та Житомирський обласний туристичний інформаційний центр. Під час виставки учасники познайомлять відвідувачів із туристичними новинками, брендами та фестивалями. Між організаторами та представниками регіонів буде підписано Меморандум про спільний туристичний маршрут Україною.

Виставка триватиме до 16 травня 2019 року.

Програма виставки:

15 травня

  • 10.00 год. – Відкриття виставки та початок роботи лекторіїв.
  • 11.30 год. – Конференція за участі керівників туристичних кампаній, працівників музейних інституцій, організаторів фестивалів та громадськості.
  • 16.30 год. – Екскурсія у музей космонавтики.

16 травня

  • 9.00-15.00 год. – Промо-тур для учасників «ZT-EXPO 2019».
  • 15.30 год. – Закриття туристичної виставки «ZT-EXPO 2019».

Нагадаємо, на півночі Житомирщини незабаром може з’явитися новий цікавий туристичний маршрут, за яким можна збиратися у подорож на декілька днів.

Як повідомляв Житомир.infо, в березні 2019 року в Житомирі створили робочу групу з питань розробки стратегії розвитку туризму в місті Житомирі до 2030 року. У 2018 році Житомирська область посіла 4 місце в Україні за кількістю туристів, які відвідали регіон.

Житомир.infо

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: туризм виставка  
Матеріали по темі