Події

​На кордоні в Житомирській області затримали 26-річного молдованина, якого за шахрайство розшукував Інтерпол

15 May 2019, 14:38

15 травня у пункті пропуску «Виступовичі» в Житомирській області виявили молдованина, який перебуває в міжнародному розшуку.

Про це Житомир.infо повідомила прес-служба Житомирського прикордонного загону Північного регіонального управління Держприкордонслужби України.

«Сьогодні в пункт пропуску «Виступовичі» на попутному транспорті прибув громадянин Молдови, 1993 року народження. Під час проведення прикордонниками відділу «Овруч» контрольних заходів, відносно даного громадянина відбулося спрацювання бази даних «Інтерпол», згідно якої іноземець перебуває в міжнародному розшуку, з метою арешту, за вчинення шахрайських дій на території Румунії», - повідомили прикордонники.

Отримавши підтвердження від чергового Укрбюро Інтерполу в м. Київ про розшук чоловіка, прикордонники провели заходи щодо затримання злочинця та інформування компетентних органів.

Наразі іноземця встановленим порядком передано співробітникам Національної поліції в Житомирській області для проведення слідчих дій.

Нагадаємо, в березні 2019 року у Коростишеві СБУ затримала чоловіка, якого розшукував Інтерпол за організацію міграції нелегалів до країн ЄС.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2018 року житомирські прикордонники затримали громадянку Молдови, яку розшукував Інтерпол за торгівлю людьми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прикордонник кордон розшук Інтерпол  
Матеріали по темі