Події

​У Житомирі на «гарячому» затримали двох братів, які причетні до десятка крадіжок з чужих помешкань (доповнено)

18 May 2019, 11:51

17 травня правоохоронці затримали двох 23-річних братів-домушників одразу після того, як молодики обікрали будинок житомирянки.

Про це 18 травня на своїй сторінці у соцмережі повідомив керівник ГУ Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«17 травня розшуківці ГУНП, Житомирського та Коростишівського відділів поліції затримали двох братів-домушників одразу після вчиненого ними чергового обкрадання будинку житомирянки. Загалом же на їх рахунку до десятка крадіжок з приватних домоволодінь жителів Житомирського і Коростишівського районів, а також обласного центру. Вистежували, коли господарів не буде вдома, й через вікна потрапляли в оселі. Звідти виносили усе цінне, що потрапляло на очі: гроші, ювелірні прикраси, ґаджети та комп’ютерну техніку. Потім крадене здавали у ломбарди. У ході досудового розслідування, що нині триває, перевіряємо молодиків до інших подібних фактів», - йдеться у дописі Печененка.

За його словами, незважаючи на молодий вік, бо обом затриманим по 23 роки, вони уже мають кримінальне минуле. За нові злочини їм загрожує до 6 років ув’язнення.

У прес-службі ГУНП в області додали, що затримані брати-домушники - уродженці Рівненщини, які тимчасово проживали в Житомирській області.

"Обґрунтовано підозрюваними у причетності до вказаної крадіжки та ще близько десятка подібних фактів є 23-річні брати. Обидва – уродженці Рівненщини, один з яких проживав у Брусилівському районі Житомирщини, інший упродовж кількох останніх місяців тимчасово мешкав в обласному центрі. Раніше брати уже притягувались до кримінальної відповідальності", - повідомили в прес-службі поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 9 квітня 2019 року на Покровській у Житомирі правоохоронці затримали групу місцевих «домушників».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: домушник крадіжка  
Матеріали по темі