Події

Поліція розшукала одного підлітка-мандрівника з Житомирської області і повідомила про втечу іншого

20 May 2019, 10:41

18 травня у Коростенському районі Житомирської області пішов зі школи-інтернату та не повернувся старшокласник Юрій Савчук.

Про це 20 травня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Хлопець родом з Лугинського району, а нині навчається у 8 класі Ушомирської загальноосвітньої школи-інтернату Коростенського району. 18 травня близько 14.00 він самовільно залишив територію навчального закладу та до теперішнього часу не повернувся», - інформує поліція та просить повідомити будь-яку інформацію щодо місця його перебування.

Прикмети хлопця: зріст 165 см, худорлявий, волосся коротке чорне.

Був одягнений у джинси синього кольору, помаранчеву футболку та кросівки.

Громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо місця знаходження Юрія, просять повідомити на спецлінію «102» або за номером (04142) 9-63-48 чи звернутися до найближчого відділення поліції.

Тим часом ювенальна превенція повідомляє, що встановила місцезнаходження зниклого Олександра Котюка з села Гришківці Бердичівського району, 16 років. 18 травня юнака розшукали в селі у бабусі в Романівському районі.

Нагадаємо, про розшук Олександра Котюка повідомляли 18 травня 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, 15 травня поліція розшукувала 17-річного житомирянина Костянтина Шаульського. За кілька годин правоохоронці повідомили, що підліток знайшовся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук поліція ювенальна превенція підліток  
Матеріали по темі