Здоров'я

У Житомирі відомі репродуктологи проведуть безкоштовний прийом

21 May 2019, 09:24

У Житомирі 23 травня безкоштовний прийом пацієнтів проводитимуть відомий акушер-гінеколог, репродуктолог, завідуюча відділення медичного центру «Мати та дитина» в м.Житомир Нікітіна Анастасія Сергіївна та акушер-гінеколог, репродуктолог, лікар вищої категорії Продан Тетяна Анатоліївна.

Навіщо потрібен лікар - репродуктолог?

Лікар репродуктолог покликаний знайти причину чому не наступає вагітність у подружньої пари та розробити індивідуальний шлях вирішення проблеми.

Чого очікувати на першому прийомі?

На первинному прийомі лікар розмовляє з Вами, з'ясовує можливі причини ненастання вагітності, особливості сімейного та статевого життя.

Запропонує план обстеження.

Запис на консультацію: 067-558-40-97 Тетяна

Також 23 травня МЦ «Мати та дитина» проведемедичну конференцію, присвячену показанням до ВРТ та сучасним підходам до лікування безпліддя.Запрошуємо лікарів акушерів-гінекологів, урологів, сімейних лікарів. Вхід вільний

Попередній запис: 067-558-40-97 Тетяна

Нагадаємо, пріоритетними напрямками медичного центру «Мати та дитина» є лікування безпліддя, в тому числі важких форм чоловічого безпліддя та експертне спостереження вагітності, так і вагітностей з підвищеними ризиками, урологія, мамологія та ін. У медичному центрі також проводиться лікування гінекологічних захворювань, патологій шийки матки, порушення менструального циклу, патологічного клімаксу, захворювань органів малого тазу. Професіоналізм лікарів центру забезпечує високу ефективність лікування безпліддя і спостереження вагітності, а затишна атмосфера клініки робить таке лікування максимально комфортним для пацієнтів.

Посилання на сайт https://mdclinics.com.ua/ua/o-klinike/mc-v-zhitomiri/

Сторінка у ФБ https://www.facebook.com/events/297017521230787/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі