Місто

Широкий асортимент та висококласний сервіс – у Житомирі відкрили маркет будматеріалів «Plus сервіс-маркет»

21 May 2019, 10:21

У Житомирі відкрили «Plus сервіс-маркет», у якому представлений широкий асортимент матеріалів для будівництва та ремонту від відомих та надійних виробників. Тут ви знайдете все необхідне: від інструментів, кріплень до сантехніки та систем опалення. Кожному відвідувачу «Plus сервіс-маркету» нададуть кваліфіковані рекомендації і допоможуть підібрати необхідне обладнання.

«Сама назва «Plus сервіс-маркет» включає в собі три поняття. Перше - маркет, тобто місце, де можна придбати ту чи іншу продукцію. Друге поняття - сервіс, мається на увазі більш якісне обслуговування, індивідуальний підбір необхідний матеріалів. Слово «Plus» для всіх зрозуміле, це щось хороше, щось для збільшення, додаткові вигоди, які ми можемо надати нашим клієнтам. У нас є все, що необхідно для будівництва та ремонту: матеріали для опалення, сантехніка, електрика, фільтрація, вентиляція. Неймовірний вибір електро та бензоінструментів для майстрів», - розповідає керівник проекту «Plus сервіс-маркет» Іван Хомутовський.


Окрім консультацій, покупцям також допоможуть, наприклад, встановити сантехніку чи систему опалення.

«Наші працівники працюють над якісним підбором матеріалів, чіткою консультацією, ми також співпрацюємо з майстрами різних сфер: чи це електрики, сантехніка, чи опалення. Ми їх рекомендуємо, несемо за них відповідальність і впевнені, що вони зроблять свою роботу якісно», - додає Іван Хомутовський.

«Plus сервіс-маркет» запрошує усіх житомирян відвідати новий магазин та першим оцінити величезний асортимент. Сервіс-маркет знаходиться за адресою: Вітрука, 2а.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі