Політика

​У Житомирі за ініціативи Борислава Розенблата побудували інклюзивний спортивний майданчик. Відкриття 25 травня

21 May 2019, 15:52

У Житомирі по вулиці Київська, 13 збудували унікальний спортивний інклюзивний майданчик. Його відкриють уже найближчої суботи, 25 травня, об 11:00. Майданчик побудований за кошти державної субвенції з ініціативи та сприяння народного депутата від Житомира Борислава Розенблата.

«Минулого року я розпочав роботу над тим, щоб у Житомирі з’явились 10 сучасних спортивних полів. Для того, щоб діти займалися спортом, росли здоровими і сильними, щоб Житомир став спортивною столицею. Якісні умови – ось, що потрібно, аби спорт у місті розвивався, щоб наші чемпіони підкорювали світ. Незабаром у місті має з’явитися ще 9 сучасних полів для дітей і дорослих, у різних куточках міста. Сподіваюсь, моя ініціатива змінить Житомир і наше місто розквітне», - розповідає народний депутат України Борислав Розенблат.

Площа інклюзивного спортивного майданчика – 992,80 кв. м., уся територія встелена м’яким гумовим покриттям. Окрім тренажерів на майданчику також встановили зручні лави для відпочинку, урни для сміття, обладнали освітленням та відеоспостереженням. Аналогів цьому майданчику у Житомирі немає.

«Немає бюджетних коштів, є наші з вами податки i їх вдалося повернути в місто для будівництва спортивних полів. Майданчик на Київській стане безпечним місцем занять спортом для людей з інвалідністю, усі тренажери і комплекси розраховані на те, щоб діти й дорослі могли тут активно проводити своє дозвілля», - розповідає Борислав Розенблат.

Запрошуємо на відкриття інклюзивного майданчика за адресою вул. Київська, 13 (за кінотеатром «Україна») 25 травня об 11:00.

Прес-служба народного депутата Борислава Розенблата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Розенблат спортмайданчик інклюзія  
Матеріали по темі