Новини компаній

Як вийти зі складної фінансової ситуації за допомогою кредиту без відсотків

22 May 2019, 10:38

Ситуації в житті бувають різні. Ніхто не застрахований від форс-мажору. Добре, що є родичі і друзі, які зможуть позичити гроші. Але частіше доводиться самостійно виплутуватися зі своїх фінансових проблем. В даному випадку на допомогу можуть прийти МФО. Раніше вважалося, що послугами подібних компаній користуються тільки люди близькі до соціального дна. Такий стереотип мислення сформувався через безвідмовності мікрофінансових організацій. Отримати кредит онлайн без відсотків можна без офіційного доходу з поганою кредитною історією.

Зараз все змінилося. Середньостатистичний клієнт МФО - співробітник виробничого підприємства у віці 30-50 років. Як зізнаються багато позичальників, вони користуються швидкими позиками, коли не вистачає грошей до получки, а присвячувати родичів і друзів в свої грошові проблеми не хочеться. Величезний інтерес публіки до таких позиках викликаний реальним зниженням ставок по ним з-за високої конкуренції між МФО і появою безвідсоткових кредитів.

Чи реально клієнт нічого не переплачує

На відміну від банківських розстрочок скільки береш, стільки і повертаєш. Ніхто не нав'язує клієнтові послуги страхових компаній, не пропонує кредитних карт і платного СМС-сервісу. Єдиний недолік позик онлайн під 0% - короткий період кредитування. Повернути борг необхідно за три тижні. При відстроченні платежу буде нараховуватися відсоток. Максимальна сума позики - 10 тисяч гривень.


Не потрібно документально підтверджувати платоспроможність. Досить двох документів, за якими можна ідентифікувати особу особи, яка подала заявку. Необхідно створити особистий обліковий запис на сайті МФО і заповнити анкету. Питання нескладні:

  • паспортні данні;
  • контакти;
  • розмір доходу;
  • місце проживання;
  • освіта.

Відповідь по заявці буде дано за кілька хвилин. Вивести гроші швидко можна на карту будь-якого українського банку. Розпорядитися ними вдасться на свій розсуд. Позики беруть на лікування, навчання, шопінг, відпочинок, ремонт, повсякденні витрати.

Хто може отримати безвідсоткову позику

Пільгове кредитування доступне новим клієнтам. Ними можуть стати громадяни України віком від 18 років. Верхній віковий ценз деякі організації не визначають. Розраховувати на схвалення найбільшого ліміту можуть особи з гарною кредитною історією. Також краще, щоб клієнт був офіційно працевлаштований і мав дохід в місяць вище середнього.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі