Новини компаній

Тканини для апетиту: підвищуємо рентабельність кафе

22 May 2019, 17:00

Психологи спільно з рестораторами поводять багато досліджень впливу кольорової гами закладу на розмір середнього чеку. Одним з важливих факторів активності відвідувачів та навіть апетиту є текстильне оформлення закладу. Ресторанні тренди враховані у пропозиціях інтернет-магазину https://barbatextile.ua – ці тканини дійсно підвищують апетит гостей. Якщо у вас є власний ресторан або кав’ярня – враховуйте висновки експертів задля підвищення рентабельності вашої справи.

Похожее изображение

Червоний

Агресивний відтінок, що асоціюються в нас із спекою та вогнем. Спробуйте оформити в цих відтінках літній майданчик та основний зал гриль-бару або заміського ресторану. На фоні картатих червоних скатертин чудово виглядають дерев’яні тарелі із прикрашеним зеленню шашликом. Кількість проданого пива та м’яса в закладах, що оформлені в червоних тонах, збільшується до 30%.

Картинки по запросу шашлык на красной  скатерти

Для ресторанів, що розраховані на класичне меню - від закуски до десерту, червоний колір в інтер’єрі дуже ризиковий. Дослідження довели, що в приміщеннях із червоними насиченими кольорами відвідувачі проводять часу на 25-40% менше що впливає на виручку закладу. Краще використовувати ягідні відтинки ожини або чорниці.

Помаранчевий

Веселий колір сонця та апельсинів. Помаранчеві серветки та подушки на диванах підвищують апетит на рівні підсвідомості та навіть допомагають засвоюватись кальцію. Жовто-гарячі кольори в інтер’єрі збільшують рентабельність приморських ресторанів, піцерій та міських бістро. Кількість відвідувачів літніх майданчиків або кафе із помаранчевими шторами збільшується навіть у класичні «мертві» часи.


Шоколад

Звичне оформлення кав’ярень та кондитерських: нагадує віденську каву із розкішним «Захером». Але ці кольори добре працюють у штучному освітленні та програють на сонці. Дизайнери ресторанів радять поєднувати палітру відтінків шоколаду, від білого до єкстрачорного, для затишних внутрішніх приміщень. Важливо, щоб темні тканини не займали багато площі, інакше апетит відвідувачів зменшиться. Саме тому кращий варіант для кав’ярні - маленькі столи на двох персон.


Пастель

Для літніх майданчиків кав’ярень чудово підходять пастельні відтінки – вони налаштовують на довгі посиденьки, дегустації нових рецептів від баріста та шеф-кухаря. Ніжні троянди, півонії та мальви на скатертинах та диванах створюють затишну атмосферу. Серветки та декоративні акценти краще зробити з тканини, що повторює найтемніший з наявних на базовому фоні ягідно-квітковий колір.


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі