Події

Під час пожежі в Житомирській області з вікна другого поверху вистрибнув чоловік, потерпілого забрали до реанімації

23 May 2019, 11:03

У квартирі двоповерхового житлового будинку в с. Слобода-Шоломківська Овруцького району 22 травня сталася пожежа.

Про це 23 травня інформує прес-служба ДСНС України в Житомирській області.

«22 травня о 08:42 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі двоповерхового житлового будинку в с. Слобода-Шоломківська Овруцького району. На місце події виїхали вогнеборці 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини», - інформують рятувальники.

З’ясувалося, що загоряння сталося у помешканні на другому поверсі.

«Намагаючись врятувати своє життя, господар оселі вистрибнув із вікна. Сусіди знайшли його на землі без свідомості. Вони і викликали швидку допомогу, яка госпіталізувала постраждалого до реанімаційного відділення Овруцької центральної районної лікарні. Двері в оселю були зачинені, тому вогнеборці потрапили туди через вікно. В середині спостерігалося сильне задимлення, в житловій кімнаті горіло ліжко. Вже о 09:15 бійці ДСНС локалізували пожежу, а ще через 30 хвилин ліквідували. Рятувальники запобігли розповсюдженню полум’я по всій площі квартири та на сусідні помешкання. Вогнем знищено ліжко та частково речі домашнього вжитку, пошкоджено меблі», - розповіли у прес-службі ДСНС.

Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Остаточна наразі встановлюється правоохоронцями.

Як повідомляв Житомир.info, 21 лютого 2018 року в Житомирі сталася пожежа, під час якої жінці з немовлям довелося вистрибнути з вікна, щоб урятуватися з охопленого вогнем будинку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Овруцький район пожежа ДСНС  
Матеріали по темі