Місто

​«Зелений лабіринт» у житомирському парку готують до відкриття: висадили 300 туй, проклали доріжки і встановили альтанку

24 May 2019, 12:23

Незабаром відкриття проекту бюджету участі «Перший в Житомирській області зелений лабіринт». Для цього у житомирському парку висадили 300 туй, проклали щебеневі доріжки, встановили альтанку, але роботи ще не завершені.

Про це 24 травня повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

«Проект Бюджету участі, який переміг у 2018 році на загальноміському голосуванні незабаром відкривається в парку культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна. Проектом передбачено створення «зеленого лабіринту» - висадження кущів, ландшафтний дизайн, побудова альтанки», - йдеться у повідомленні.

На сьогодні в житомирському парку вже висаджено понад 300 кущів туї, облаштовані пішохідні доріжки зі щебеню. По центру лабіринту побудована альтанка білого кольору, ще планують встановити лави для сидіння в самій альтанці та біля її входу. На вході до альтанки буде викладена тротуарна плитка.

Детально ознайомитись з проектом можна тут.

Нагадаємо, за умовами укладеного з підрядчиком договору, завершити роботи по облаштуванню «Зеленого лабіринту» в житомирському парку мають наприкінці червня 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, 15 квітня управління капітального будівництва Житомирської міськради уклало договір з ФОП Гудзь Павло Анатолійович на реконструкцію території благоустрою з влаштуванням «Зеленого лабіринту» на території міського парку культури та відпочинку за 1 млн 357,1 тис. грн, без ПДВ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Зелений лабіринт бюджет участі  
Матеріали по темі