Місто

Компанія Розенблатів була єдиним учасником аукціону і може стати власником готелю «Житомир»

3 June 2019, 12:17

Приватне акціонерне товариство «Фаворит Компані» було єдиним учасником електронного аукціону з продажу готелю «Житомир».

В системі ProZorro. Продажі зазначено, що ввечері 2 червня відбулося відкриття цінових пропозицій.

Стартова пропозиція «Фаворит Компані» на тисячу гривень більше від початкової ціни об’єкту – 60 млн 83 тис. 176 грн.

За умовами електронних аукціонів у разі участі в торгах лише одного учасника сесія міської ради може ухвалити рішення про продаж об’єкту шляхом викупу. Якщо депутати підтримають відповідний проект рішення, то ПрАТ «Фаворит Компані» стане власником готелю в центрі Житомира: восьмиповерховий майновий комплекс загальною площею 10860,4 кв.м.

Нагадаємо, в декларації народного депутат від Житомира Борислава Розенблата за 2018 рік зазначено, що його дружина є кінцевим бенефіціарним власником ПрАТ «Фаворит Компані» і їй належить 17 акцій цього підприємства. Ще 17 акцій ПАТ є у власності сестри нардепа Олени Розенблат. У тендерній документації зазначені три співвласника.


Як повідомляв Житомир.info, аукціон з продажу готелю «Житомир» 29 січня 2019 року не відбувся через відсутність учасників. На сесії міської ради 7 лютого депутати скасували своє рішення про приватизацію майнового комплексу готелю «Житомир», щоб не продавати об’єкт зі зниженням вартості на 50%, тобто з початковою ціною 30 млн грн. В квітні готель знову вирішили виставити на аукціон, не знижуючи початкову ціну. Рішення про приватизація майнового комплексу готелю «Житомир» ухвалили на сесії 23 квітня 2019 року і 9 травня об’єкт знову виставили на аукціон, який мав відбутися 3 червня 2019 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: готель приватизація нерухомість аукціон Розенблат  
Матеріали по темі