Події

​На трасі в Житомирській області Mitsubishi на смерть збив чоловіка, який переходив дорогу з велосипедом у руках

3 June 2019, 13:17

У Новоград-Волинському районі Житомирської області водій Mitsubishi на «зебрі» на смерть збив пішохода, який вів у руках велосипед.

Про це 3 червня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася 31 травня близько 19.50 на 230 км автодороги Київ-Чоп, поблизу села Наталівка. Попередньо встановлено, що водій автомобіля Mitsubishi Lancer, 49-річний житель м. Вінниці, рухаючись у напрямку Житомира, вчинив наїзд на пішохода, 45-річного жителя м. Новограда-Волинського, який з велосипедом у руках переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу», - інформує поліція.

Пішохід отримав травми, від яких загинув на місці події. Обставини ДТП з’ясовуються у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліція звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь правил дорожнього руху та заходів безпеки. Враховуйте погодні умови, час доби та стан дорожнього полотна. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

Нагадаємо, надвечір 2 червня 2019 на проспекті Незалежності в Житомирі сталася ДТП за участі велосипедиста та автомобіля Skoda. Керманич двоколісника був ушпиталений до відділення нейрохірургії обласної лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 2 червня 2019 близько 17:30 вечора поблизу житомирського водоканалу автомобіль збив жінку-пішохода, але через кілька годин та померла в лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп велосипед велосипедист Новоград-Волинський поліція  
Матеріали по темі