Місто

​Сучасна альтернатива «лінійкам»: у школі «Синергія» останній дзвоник відсвяткували з розвагами та нагородженнями

4 June 2019, 16:32

Неформальна атмосфера, цікава шоу-програма, музика, танці, аніматори та багато інших розваг – саме так у школі «Синергія» святкували останній дзвоник. На літні канікули учні йтимуть з високими результатами у навчанні, підтвердженими різноманітними зрізами знань, олімпіадами та конкурсами.

«Для нас "Синергія" - це робота в унісон, командна робота на одній хвилі та на одному подиху. В результаті цієї кропіткої праці ми маємо чудові результати. Так київська школа "Midgard" провела нам зріз знань з першого по четвертий клас, а четвертий клас ще й писав ДПА. Так ось результати просто чудові. Ми маємо самісінькі 12 з математики, й 10 та 11 з української мови. Також на сьогодні ми маємо 16 призових місць з олімпіад "Кенгуру" та "Соняшник". Отож, цьогорічними результатами ми гордимося, і впевнені, що на наступний рік матимемо ще кращі», - розповіла завуч приватної школи «Синергія» Лілія Ціунчик.

Окрім спеціалістів в освітній галузі високо оцінюють рівень знань, які надають у «Синергії», й батьки учнів. Так Олександр Мазяр перевів своїх двох донечок зі звичайної школи, й за рік вже бачить неабиякий успіх та прогрес у їхньому навчанні.

«Тут зовсім інший підхід до дітей. Тут вони навчилися багато різним речам. Мені подобається їхня англійська, мені подобається, як вони розвиваються. Ми бачимо результат. По англійській все супер. Математика й мова – теж нормально, набагато краще, аніж в звичайній школі», - зазначив батько учениць школи «Синергія» Олександр Мазяр.

У свою чергу учні, радіючи прийдешнім канікулам, зізнаються, що сумуватимуть за школою й на те мають низку причин.

«Мені дуже подобається навчання у цій школі, тому що тут дуже гарно, добрі вчителі, хороші друзі. Ще тут є дуже цікаві уроки, яких немає в звичайній школі», - учениця 4 класу Марія Рудакова.

«Я дуже радий, що будуть літні канікули, але я буду сумувати за школою та своїми друзями. Мені тут весело, і тут не кричать учителі», - учень 3 класу Ростислав Годований.

«Я дуже буду сумувати за школою, тому що тут мої друзі», - учень 4 класу Даніель Ціунчик.

«Мені подобається тут, бо є арт-майстерня, пісочна анімація і кулінарія. Тут також є урок ТРВЗ (теорія розв'язування винахідницьких задач, - ред.) і ми йдемо по "Ростку", де багато є цікавих для мене тем. А ще тут дуже класно святкують різні свята», - учениця 3 класу Милослава Трухній.

Більше інформації про наш навчальний заклад на сайті - http://synergyschool.in.ua/

Чекаємо Вас за адресою: котеджне містечко Довжик, вул. Богунська,2

Телефон: +38 (073) 029-09-01 +38 (067)377-38-27

Е-мail: synergy.org.ua@gmail.com


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Синергія  
Матеріали по темі