Події

На трасі у Житомирській області вантажівка врізалась у Reanult: поліцейські наздогнали п’яного водія

7 June 2019, 12:59

У Житомирській області водія вантажівки, котрий 7 червня здійснив ДТП та залишив місце пригоди, наздогнали та зупинили патрульні.

Про це 7 червня інформує прес-служба патрульної поліції Житомирської області.

«7 червня о 8:30 під час патрулювання на автодорозі Київ-Чоп (182 км), інспектори патрульної поліції помітили автомобіль Reanult Kangoo, котрий стояв на узбіччі з увімкненою аварійною сигналізацією та механічними пошкодженнями. Як повідомив патрульним поліцейським водій, він став учасником дорожньої пригоди, однак вантажний автомобіль, що здійснив зіткнення з ним — місце ДТП залишив», - йдеться у повідомленні.

З метою встановлення місця знаходження транспортного засобу патрульні передали інформацію про вантажівку іншим екіпажам та на пости, котрі розпочали пошуки правопорушника.

«На 245 км автодороги Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі патрульні поліцейські виявили вантажний автомобіль Volvo, котрий підпадав під орієнтування. За допомогою спец. сигналів та шляхом блокування вантажного автомобіля, патрульні зупинили транспортний засіб. Під час спілкування з керманичем патрульні поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження освідування на стан алкогольного сп’яніння громадянин відмовився. Слід зазначити, що водій транспортного засобу не тільки скоїв ДТП та залишив місце пригоди, а й керував вантажівкою без водійського посвідчення, оскільки був позбавлений права на керування рішенням суду (керування ТЗ в стані алкогольного сп’яніння)», - поінформували поліцейські.

Також, речник патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк у коментарі Житомир.info зазначив, що на водія вантажівки було складено 4 протоколи. Потерпілих у ДТП немає.

Як повідомляв Житомир.info, 19 травня 2019 року на трасі Київ-Чоп між селами Іванівка та Березівка Житомирського району зіштовхнулися дві вантажівки. Кабіни автомобілів перетворились на гори металобрухту, проте обидва водії отримали лише подряпини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП вантажівка рено поліція  
Матеріали по темі