Місто

​Команда ЖКК взяла участь у змаганнях з веслування на човнах-драконах «Teteriv Dragon»

8 June 2019, 16:23

Команда Житомирського картонного комбінату вперше взяла участь у змаганнях з веслування на човнах-драконах «Teteriv Dragon». Заплив проводився на дві дистанції: 200 та 500 метрів. До змагань приєдналося понад 200 чоловік. Серед восьми команд у фірмових зелених футболках й працівники комбінату. Вони розповідають, що з радістю погодилися на пропозицію спробувати свої сили у змаганнях.

«Сьогодні у нас свято, тому що ми приймаємо дуже цікаву пропозицію - змагання на драгонботах. Це спорт, це єднання, командний дух, перемога не тільки кожної команди, а й перемога усіх нас, і всієї України, тому що молодь, і не тільки вона, розвивається у цьому виді спорту. Ми дуже зацікавлені в цьому і раді, що долучаємось до таких змагань», - говорить Олександр Скляров.


«Картонний комбінат приймає вперше участь, і я думаю, що у нас є всі шанси. Також всім командам бажаємо успіхів», - додає Олена Кривошеєва.

Команда Житомирського картонного комбінату декілька місяців сумлінно готувалась, а вже сьогодні демонструє свою майстерність та синхронність. Капітан команди ЖКК ділиться, що головне у будь-яких змаганнях - дружній колектив та бойовий дух.

«У нас повністю вся команда складається з працівників нашого комбінату. У нас бойових дух, бойовий настрій і ми готові перемагати. Наша сила в тому, що ми - команда, сім'я та любимо один одного. Основний момент в тому, щоб команда зарядилась атмосферою, аби відчули справжній дух змагань, щоб був азарт та прагнення до перемоги. Далі ще тренування, змагання, перемоги та медалі», - каже Максим Чєрних.

До того ж капітан команди додає, що працівники комбінату й надалі розвиватимуть спортивних дух на підприємстві та демонструватимуть високій рівень підготовки та хороші результати на корпоративних змаганнях у Житомирі.

Нагадаємо, у квітні цього року команда Житомирського картонного комбінату перемогла у міському турнірі з пейнтболу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: драгонбот змагання Тетерів гідропарк ЖКК  
Матеріали по темі