Події

​Уночі в Житомирі згоріло підсобне приміщення хлібозаводу

9 June 2019, 11:15

У ніч на 9 червня у Житомирі сталася пожежа у підсобному приміщенні ТОВ «Золотий коровай». Будівля вигоріла повністю, постраждалих унаслідок події – немає.

Про це 9 червня повідомила прес-служба управління ДСНС в Житомирській області.

«9 червня о 00:13 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляній виробничій будівлі, що належить ТОВ «Золотий Каравай» у м. Житомир. Працівниці із сусіднього цеху відчули їдкий запах диму та одразу покликали охорону. Охоронець викликав рятувальників, а в цей час персонал залишив приміщення», - йдеться у повідомленні.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців було з’ясовано, що пожежа виникла у підсобному приміщенні площею 15 кв. м. Там горіли меблі та устаткування.

«Силами бійців ДСНС о 00:50 пожежу локалізовано, а о 01:13 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих немає. Вогонь устиг знищити підсобне приміщення. Подальшого розповсюдження полум’я виробничою будівлею рятувальники не допустили», - поінформували рятувальники.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 11 чоловік особового складу на 2 пожежних автомобілях. Причину пожежі встановлюють фахівці.

Нагадаємо, ТОВ «Золотий коровай» - підприємство, яке займається виробництвом хліба та хлібобулочних виробів під торговою маркою «Хліб Житомира», а також борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок. Зареєстрована фірма по вулиці Радоновій у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 18 вересня 2018 року на Житомирському картонному комбінаті сталася масштабна пожежа.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа хлібозавод цех хліб пекарня  
Матеріали по темі