Суспільство

​У військовому містечку поблизу Житомира відкрили меморіальну дошку загиблому розвіднику

9 June 2019, 13:12

У військовому містечку Висока Піч Житомирського району відкрили меморіальну дошку загиблому розвіднику Анатолію Потєхіну.

Про це 7 червня повідомила Житомирська районна рада.

«7 червня, у день героїчної загибелі у 2017 році у військовому протистоянні за незалежність і територіальну цілісність України з російськими окупантами та колаборантами, щирого, добродушного, уважного до потреб інших, відповідального і, водночас, скромного офіцера-розвідника капітана Анатолія Потєхіна, на будинку, у якому він проживав з сім’єю, урочисто відкрили меморіальну гранітну дошку», - йдеться у повідомленні прес-служби райради.

З початком неоголошеної збройної російської агресії офіцер у відставці, підприємець, волонтер, футболіст, люблячий чоловік та прекрасний батько двох дітей Анатолій Миколайович як істинний патріот повернувся до військової служби і добровольцем вирушив на фронт боронити своїх співвітчизників та Україну. 7 червня під час виконання бойового завдання поблизу селища Кам’янка Донецької області командир відділення спеціального призначення Анатолій Потєхін загинув.

«За заслуги у військовій та волонтерській діяльності, героїзм і самопожертву, виявлені у захисті територіальної цілісності Української держави Житомирська районна рада нагородила Анатолія Потєхіна (посмертно) своєю найвищою відзнакою «Честь і слава Житомирського району», - повідомила прес-служба Житомирської райради.

Як повідомляв Житомир.info, 10 червня 2017 року у військовому містечку Висока Піч поховали 48-річного розвідника 72-ї бригади Анатолія Потєхіна, який загинув 7 червня на Донеччині під Ясинуватою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: меморіальна дошка Висока піч АТО ООС загиблий Потєхін  
Матеріали по темі