Політика

Житомирську «Батьківщину» обурила «цинічна провокація» Олега Горая на партійному з’їзді

10 June 2019, 16:39

Житомирська обласна організація ВО «Батьківщина» зробила офіційну заяву «стосовно Олега Горая», який 10 червня приїхав на партійний з’їзд у Київ і фотографувався с членами команди Юлії Тимошенко.

Заява оприлюднена на сторінці осередку у Facebook.

«Сьогодні 10.06.2019, під час з’їзду ВО «Батьківщина» у місті Києві, відбулась цинічна провокація з боку мешканця Житомира Олега Горая. 10.04.2019 року Олега Горая було виключено з лав партії ВО «Батьківщина» за поведінку і дії, які не відповідають моральним принципам членів партії ВО «Батьківщина». Але сьогодні, використовуючи недійсний партквиток члена ВО «Батьківщина», Олег Горай незаконно прийшов на з’їзд партії та зробив фотосесію з наближеними до Юлії Тимошенко членами команди, аби дискредитувати лідера партії Юлію Тимошенко та Житомирську обласну партійну організацію ВО «Батьківщина». Вважаємо, що цинічні та підступні дії Олега Горая були спрямовані на уникнення відповідальності за його особисті справи в Житомирі та імітацію «підтримки з боку команди Юлії Тимошенко» своєї персони», - йдеться у заяві.

Обласна парторганізація обіцяє, що «на будь яке використання Олегом Гораєм ім’я Юлії Тимошенко чи ВО «Батьківщина» у своїх оборудках буде жорстка реакція з боку партії».


Згодом на сторінці оприлюднили фото делегації партійців Житомирської області на чолі з головою обласної партійної організації Анжелікою Лабунською, яка взяла участь у XIV з’їзді партії ВО «Батьківщина» 10 червня у Києві.

Фото, які обурили місцеву «Батьківщину», Олег Горай виклав на своїй сторінці у Facebook через дві години після офіційної партійної заяви без будь-якого підпису і пообіцяв пізніше написати пост.


Нагадаємо, 10 квітня цього року прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Батьківщина» повідомила про рішення політбюро щодо розпуску фракції в міській раді та виключення з партії сімох членів, крім чотирьох депутатів міської ради із партії також виключили Володимира Савченка, Олега Горая та Олександра Свірчевського.

Як повідомляв Житомир.info, на початку позачергової сесії міської ради 6 червня 2019 року голова фракції ВО «Батьківщина» Любов Цимбалюк повідомила про розпуск фракції та створення депутатської групи «Житомир для житомирян».

Про ситуацію в Житомирській обласній організації ВО «Батьківщина» після першого туру президентських виборів читайте тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "Батьківщина" Горай  
Матеріали по темі