Місто

​Пропозиція «Автомагістралі» у 12 млн грн виявилась найвигіднішою у тендері на капремонт вулиці Перемоги в Житомирі

11 June 2019, 12:42

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради провело тендер на капітальний ремонт вулиці Перемоги від майдану Соборного до майдану Короленка. В аукціоні взяли участь три фірми, найвигіднішою виявилась пропозиція в 12 млн грн від приватного підприємства з Київщини «Автомагістраль».

Такі дані опубліковані на ресурсі ProZorro. Аукціон відбувся 3 червня, у ньому взяли участь три фірми. Житомирське ТОВ «Асфальт плюс» та одеське ТОВ «Ростдорстрой» пропонували виконати заявлені в тендері ремонтні роботи за 13,22 та 13,26 млн грн. У той час як третій учасник торгів – ПП «Автомагістраль» запропонувала виконати ті ж роботи за 11 млн 997 тис. грн.

Станом на 11 червня, цінова пропозиція ПП «Автомагістраль» очікує на рішення тендерного комітету щодо визначення переможця торгів.



За даними clarity-project.info, ПП «Автомагістраль» - фірма, яка займається будівництвом доріг та автострад. Зареєстроване підприємство у селі Синяк Вишгородського району Київської області. Керівник та власник приватного підприємства – Скоростецький Микола Олексійович, статутний капітал фірми – 14 млн грн.

Також за даними даного ресурсу, ПП «Автомагістраль» була визнана переможцем у 451 закупівлі на загальну суму 3 млрд 426,7 млн грн. Підписаних контрактів з даною фірмою було 437 на загальну суму 3 млрд 71,7 млн грн.

Зокрема зі Службою автодоріг у Житомирській області ПП «Автомагістраль» уклала 32 договори на загальну суму 1 млрд 124,6 млн грн, а з управлінням дорожнього будівництва та інфраструктури Житомирської ОДА – 20 контрактів та загальну суму 239,6 млн грн.

За даними Єдиного держреєстру судових рішень, наразі у господарському суді Київської області перебуває справа про стягнення з ПП «Автомагістраль» на користь Служби автомобільних доріг у Житомирській області збитків у сумі 1 млн 475,4 тис. грн. Дані збитки були виявлені управлінням Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області і полягали у завищенні вартості наданих послуг з ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг.

Нагадаємо, 7 червня 2019 року Служба автодоріг у Житомирській області уклала договір на 155 млн грн з ПП «Автомагістраль» на поточний ремонт 15 км дороги Житомир-Черняхів.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2019 року прокуратура вимагала стягнути з ПП «Автомагістраль», яка роками виграє «найжирніші» тендери Служби автодоріг, майже 1,5 млн грн збитків, завданих державі під час ремонту автодороги Житомир - Могилів-Подільський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Автомагістраль капремонт Перемоги УКБ  
Матеріали по темі