Події

​Під час бійки біля нічного клубу в Києві 28-річний чоловік з Житомирської області отримав чотири ножові поранення

12 June 2019, 12:00

Бійка поблизу нічного клубу в Києві завершилася ножовим пораненням одного з її учасників. Постраждалим виявився 28-річний уродженець Житомирської області. Нападника затримали.

Про це 12 червня повідомила прес-служба поліції Києва

«Біля нічного клубу між двома незнайомцями виникла бійка, у розпалі якої один із них кілька разів вдарив опонента ножем. Правопорушника затримали, на час слідства він перебуватиме під домашнім арештом», - йдеться у повідомленні.

До чергової частини Деснянського управління поліції від лікарів надійшло повідомлення про ножове поранення чоловіка на вулиці Драйзера. Для встановлення всіх обставин події виїхала слідчо-оперативна група.

Як розповів начальник Деснянського управління столичної поліції Олександр Плєшков, під час конфлікту обидва учасники перебували у стані алкогольного сп’яніння.

«Словесна перепалка через жінку між чоловіками розпочалась у приміщенні клубу. А коли розважальний заклад почав зачинятись, клієнти вийшли на вулицю. Там відбулася бійка, під час якої киянин наніс чотири ножові поранення 28-річному уродженцю Житомирської області», - розповів Олександр Плєшков.

40-річного правопорушника оперативно затримали. Правоохоронці вилучили у нього ніж, який направили на експертне дослідження.

«Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Досудове розслідування триває», - поінформували в поліції.

Як повідомляв Житомир.infо, уночі 19 травня 2019 року житомиряни зняли на відео масову бійку, яка сталася на вулиці Леха Качинського у центрі міста.

Житомир.infо

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бійка ніж поранення Київ поліція  
Матеріали по темі